Warmteterugwinsystemen

Een gebalanceerd ventilatiesysteem is een ventilatiesysteem, waarbij een WTW-HR-unit is geplaatst voor de afvoer en luchttoevoer van vervuilde binnenlucht en verse buitenlucht.

Warmteterugwinsystemen

Een gebalanceerd ventilatiesysteem bestaat uit een WTW-HR unit die vervuilde binnenlucht afvoert en verse buitenlucht toevoert. De lucht wordt af- en aangevoerd via ventilatiekanalen. Het warmteterugwinsysteem zorgt ervoor dat de verse aangevoerde lucht eerst verwarmd wordt voordat deze het huis in gaat. Hierdoor is het mogelijk om temperatuur rendement tot >95% te behalen. Dit zorgt voor een flinke energiebesparing.

Elk warmteterugwin unit (WTW) is voorzien van filters die de buitenlucht eerst filteren voor deze het huis in wordt geblazen. Dit zorgt ervoor dat er schonere lucht het huis in gaat. Tevens zijn er ook speciale filters te bestellen voor mensen die met allergieën kampen. Deze filters houden zelfs pollen tegen.

Het is mogelijk om meerdere (draadloze) schakelaars toe te voegen aan de WTW, of om deze te regelen op vocht, CO2 of aan-/afwezigheid.

REFERENTIEPROJECTEN

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact Van Bommel Ventilatiewerken

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347-326206 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

15 + 13 =

Kom eens kijken bij Van Bommel!

Laten we duidelijk zijn, in de bouw moet hard gewerkt worden! Maar zonder die energie geen voldoening. De levendigheid bij van Bommel biedt jou een toekomstbestendige baan.

Een baan waar je je talenten kan uitbuiten en een alom gewaardeerde vakidioot kan worden.

Een baan waarin je fouten mag en móet maken om verder te komen in je werk. En een baan die wellicht ook  een carrieremove voor je in petto heeft zodat je sprongen kunt maken.

          ✔ 13 adv dagen

          ✔ Prachtige projecten

          ✔ Scholing

          ✔ Talentontwikkeling

Meer dan goed salaris.

25 vrije dagen per jaar.

Inbreng wordt gewaardeerd.

Uitsluitend leuke collega’s.

Verkoop

Bij Van Bommel Ventilatiewerken BV kunt u uw project van begin tot eind uit handen geven. Hiervoor starten we met een op maat gemaakte offerte. We stellen u een aantal vragen voordat we de offerte maken, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Heeft u ventilatievragen of wilt u een offerte laten maken? Neem contact met ons op.

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

3 + 1 =

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.