Van Bommel Ventilatiewerken verhuisd

Nieuws

VRAAG OF ADVIES NODIG?
0347- 32 85 50

NEEM CONTACT MET ONS OP
info@vbwv.nl

Van Bommel Ventilatiewerken is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Zoveel zelfs dat wij (alweer) te weinig ruimte hadden op kantoor en in het magazijn. Elk jaar nemen we meer nieuwe projecten en opdrachten aan, en nemen we ook weer nieuwe medewerkers aan om deze opdrachten tot een goed einde te brengen. Met als gevolg dat de bureaus bijna tot in de gang stonden. Hoe blij we ook zijn met deze groei, dit wilden we niet voor onze medewerkers. En dus begon de zoektocht naar een geschikt pand.

In dezelfde straat

Nooit hadden wij verwacht dat we het perfecte pand in dezelfde straat als ons vorige pand zouden vinden. Na een eerste rondleiding werd al snel duidelijk: hier zat potentie in. Toch ging er nog wat tijd overheen voor we het pand daadwerkelijk ‘ons kantoor’ konden noemen. De bestaande ruimtes waren ingericht als conferentiezalen, en er was nog geen magazijn. Een flinke verbouwing later hebben we nu meer dan genoeg kantoorruimte (met ruimte om verder te groeien) en een groot magazijn.

Marconiweg 8

U vindt ons voortaan op Marconiweg 8, 4131 PD in Vianen. Een paar honderd meter verder dan ons oude pand. We heten u hier van harte welkom!

Waarom ventilatie onderhoud belangrijk is

Waarom ventilatie onderhoud belangrijk is

Het onderhouden van een ventilatiesysteem is belangrijk voor de werking van het systeem en om een zo gezond mogelijk binnenklimaat te creëren. De lucht in een woning is namelijk niet altijd even schoon, en het ventilatiesysteem heeft hierop een positieve invloed....

Lees meer
Dit is waarom ventileren belangrijk is

Dit is waarom ventileren belangrijk is

Huizen zijn tegenwoordig veel beter geïsoleerd dan vroeger. Dat zorgt ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden en een lagere energierekening, maar ook dat er niet voldoende mogelijkheid is om op een natuurlijke manier te ventileren. Met natuurlijke ventilatie...

Lees meer

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact Van Bommel Ventilatiewerken

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347-326206 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

15 + 11 =

Kom eens kijken bij Van Bommel!

Laten we duidelijk zijn, in de bouw moet hard gewerkt worden! Maar zonder die energie geen voldoening. De levendigheid bij van Bommel biedt jou een toekomstbestendige baan.

Een baan waar je je talenten kan uitbuiten en een alom gewaardeerde vakidioot kan worden.

Een baan waarin je fouten mag en móet maken om verder te komen in je werk. En een baan die wellicht ook  een carrieremove voor je in petto heeft zodat je sprongen kunt maken.

          ✔ 13 adv dagen

          ✔ Prachtige projecten

          ✔ Scholing

          ✔ Talentontwikkeling

Meer dan goed salaris.

25 vrije dagen per jaar.

Inbreng wordt gewaardeerd.

Uitsluitend leuke collega’s.

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

6 + 7 =

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.