Werken bij van Bommel betekent werken in een van de snelst groeiende luchtinstallatie bedrijven. Wij zijn dan ook op zoek naar monteurs ventilatie- en luchtbehandeling (fulltime) die ons enthousiasme voor het bedrijf delen. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden en repareren van ventilatiesystemen in nieuw- en renovatiebouw.

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat onze ventilatiesystemen goed geplaatst, onderhouden en gerepareerd worden. Om te controleren of alles goed geïnstalleerd is doe jij een luchttechnische meting. En is er een afwijking ten opzichte van het ontwerp, de tekening of de opdracht? Dan ben jij degene die dat meldt. Jij bent de verbinding tussen klant en kantoor en signaleert wanneer er meer of minder werk is dan van tevoren gepland. Afhankelijk van jouw ervaring start je als eerste of tweede monteur.

Herken jij jezelf hierin?

– Jij werkt het liefst met je handen en bent technisch sterk

– Je bent sociaal (je hebt tenslotte veel met klanten te maken)

– Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wij vinden het belangrijker dat je leergierig en enthousiast bent dan dat je veel ervaring hebt. Dus lijkt deze vacature je geweldig leuk maar heb je nog niet zo veel ervaring? Reageer dan ook!

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij van Bommel betekent:

  • Werken in een leuk en gezellig team
  • Goed gereedschap en een mooie berdijfsauto
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 ADV-dagen
  • Een goede pensioenregeling via metaal & techniek (MN-services)
  • Marktconform salaris met vakantiegeld
  • Bij goed functioneren garantie op een vaste aanstelling
  • Als eerste monteur ontvang je een service auto, mobiel en iPad
  • Verschillende doorgroei- en cursusmogelijkheden

Over van Bommel ventilatiewerken

Van Bommel Ventilatiewerken is een echt familiebedrijf, dat meer dan 25 jaar geleden werd gestart door de broers van Bommel. Vanuit Vianen (Utrecht) mogen wij naar de mooiste projecten in Noord, West en Midden Nederland. Wij zijn een van de snelst groeiende luchttechnische installatiebedrijven in Nederland en daar zijn we vanzelfsprekend enorm trots op.

Enthousiast over deze vacature? Laat wat van je horen via roykoch@vanbommelventilatiewerken.nl