Diensten

Bij Van Bommel Ventilatiewerken BV draaien we onze handen niet om voor verschillende soorten projecten. Van engineering tot installatie en van renovatie tot onderhoud. Dit alles doen wij voor een groot deel vanuit eigen productie.

> Verkoop
> Engineering
> Eigen productie
> Installatie
> Renovatie
> Onderhoud

Verkoop

Bij Van Bommel Ventilatiewerken BV kunt u uw project van begin tot eind uit handen geven. Hiervoor starten we met een op maat gemaakte offerte. We stellen u een aantal vragen voordat we de offerte maken, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Heeft u ventilatievragen of wilt u een offerte laten maken?

Neem contact met ons op.

Engineering

Onze technische engineers zijn betrokken bij projecten van ontwerp tot installatie. U kunt uw project dus met een gerust hart aan ons uit handen geven. De engineers meten in en berekenen de best mogelijke optie voor uw project, waarna onze monteurs dit voor u installeren. Zij doen dit voornamelijk in 3D, BIM en Revit maar ook 2D en autoCAD engineeren is ons niet onbekend. 

Heeft u interesse in een ventilatieberekening? Of wilt u misschien weten welk ventilatiesysteem het beste bij uw woning of pand past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende berekening. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend, informatief gesprek.

eigen productie

Doordat wij beschikken over een eigen productie en goede contacten met leveranciers kunnen wij concurrerende prijzen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat onze mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. 

Wij staan altijd open voor nieuwe partners. Denkt u dat u een aanvulling bent voor Van Bommel Ventilatiewerken BV?

Neem dan contact met ons op. 

VBVW Projectleider

Installatie

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van ventilatiesystemen in zowel nieuwbouw (renovatie, transformatie), utiliteitsbouw, schoolventilatie, zorgcomplexen als parkeergarages.  

Vanwege isolatie in nieuwbouwwoningen is een goede ventilatie van extra belang. Woningen zijn steeds vaker luchtdicht en afhankelijk van ventilatie voor het af- en toevoeren van lucht. Goede ventilatie zorgt voor een behaaglijk leef- of werkklimaat, iets wat alleen nog maar belangrijker is geworden nu we zoveel thuiswerken.  

Van Bommel Ventilatiewerken BV ontwikkelt in 3D, BIM en Revit. Naar wens ondersteunen wij u bij de engineering, het tekenwerk en de installatie van ventilatiesystemen. Van begin tot eind ontzorgen, dat is waar wij goed in zijn. 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies 

Renovatie

Bij het renoveren van een woning of project is ventilatie steeds belangrijker. Door het verbeteren wordt ventilatie een must. Bij Van Bommel Ventilatiewerken BV hebben wij ons gespecialiseerd in de uitdaging van het verzorgen van de juiste ventilatie voor uw renovatieproject.  

In samenspraak met u engineeren wij het volledige project: vooraf werken wij een advies voor u uit, dat we met u bespreken. Zo kunt u zich bezighouden met andere dingen. 

Advies of vragen? Neem contact met ons op 

VBVW monteurs
VBVW onderhoud

Onderhoud

Naast het installeren van nieuwe ventilatiesystemen kunt u bij onze partners Elite Ventilatie BV en 123ventilatie.nl BV terecht voor het onderhoud van uw systeem. Het onderhoud van ventilatiesystemen is belangrijk voor een optimale werking van het systeem. Bovendien zorgt het ervoor dat de unit langer meegaat, omdat de motor minder hard hoeft te werken wanneer de kanalen en het systeem goed schoon blijven.  

Hiervoor hebben wij verschillende onderhoudsabonnementen, waarover we u graag meer vertellen.

Neem daarvoor contact met ons op. 

 

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact Van Bommel Ventilatiewerken

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347-326206 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

1 + 3 =

Kom eens kijken bij Van Bommel!

Laten we duidelijk zijn, in de bouw moet hard gewerkt worden! Maar zonder die energie geen voldoening. De levendigheid bij van Bommel biedt jou een toekomstbestendige baan.

Een baan waar je je talenten kan uitbuiten en een alom gewaardeerde vakidioot kan worden.

Een baan waarin je fouten mag en móet maken om verder te komen in je werk. En een baan die wellicht ook  een carrieremove voor je in petto heeft zodat je sprongen kunt maken.

          ✔ 13 adv dagen

          ✔ Prachtige projecten

          ✔ Scholing

          ✔ Talentontwikkeling

Meer dan goed salaris.

25 vrije dagen per jaar.

Inbreng wordt gewaardeerd.

Uitsluitend leuke collega’s.

Verkoop

Bij Van Bommel Ventilatiewerken BV kunt u uw project van begin tot eind uit handen geven. Hiervoor starten we met een op maat gemaakte offerte. We stellen u een aantal vragen voordat we de offerte maken, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Heeft u ventilatievragen of wilt u een offerte laten maken? Neem contact met ons op.

Vul de formulier hieronder in. Bel ons 0347- 32 85 50 of stuur een mail naar: info@vbvw.nl

Contact

1 + 13 =

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.

Vanwege Pasen zijn wij vrijdag 15 april en maandag 18 april niet bereikbaar.