Installateurs

INSTALLATEURS

Deskundigheid voor u.

Installateurs

Van Bommel Ventilatiewerken BV heeft ruim 20 jaar ervaring in mechanische (MV) ventilatiesystemen en gebalanceerde (WTW) warmteterugwinsystemen.

Van Bommel Ventilatiewerken BV adviseert, ontwikkeld, installeert en onderhoud deze mechanische ventilatiesystemen voor de woningbouw en de kleine utiliteit.

Een goed ontwerp en perfecte installatie van het mechanisch ventilatiesysteem garandeert een optimaal werk-, leer- en leefklimaat. Hiervoor ontwikkelen wij in 3D, BIM en Revit.

Ook als installateur bent u hiervoor dan ook bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de engineering, tekenwerk en installatie van ventilatie- en rookgasafvoersystemen.

Zoekt u een betrouwbare partner voor alleen de montage van ventilatie- en rookgasafvoersystemen,
ook dan kunt u bij Van Bommel Ventilatiewerken BV terecht.

Een eigen productie, alsmede goede kontakten met leveranciers maken het mogelijk u een concurrerende aanbieding te verstrekken.

Van Bommel Ventilatiewerken BV is een VCA gecertificeerd bedrijf.

Nieuwbouw

Van Bommel Ventilatiewerken BV heeft ruim 18 jaar ervaring in advisering, ontwikkeling en installatie van mechanische (MV) ventilatiesystemen of het gebalanceerde (WTW) ventilatiesystemen.

Renovatie

Bij het renoveren van een woning of project, is een goed werkend ventilatiesysteem steeds vaker een belangrijk onderdeel.

Onderhoud

Een goed functionerend ventilatiesysteem is van groot belang voor een prettig leefklimaat, voor zowel in huis als op het werk. Daarom wordt het door fabrikanten ook aanbevolen om het ventilatiesysteem…